ReikiHolistic

Vilka sidor av dig är redo att träda fram när bruset stängs av? Vilka delar av dig har väntat på att få ta plats och uttryckas men hindrats av dina invanda beteendemönster och föreställningar om vad det innebär att vara du?

ReikiHolistic är en session där jag kombinerar Reiki med coachande samtal. Reiki som behandling är djupt läkande och hittar alltid till den del av kroppen som behöver balanseras. Reikienergin har en förmåga att bana väg för vad som är viktigt på riktigt att tala om.

En session är på 90 minuter där vi inleder med att samtala om ditt nuläge: var befinner du dig? Hur upplever du ditt varande just nu. Därefter följer en reikibehandling som syftar till att öka på flödet av ki i kroppen samt släppa spänningar som håller dig tillbaka från att se vilket ditt nästa steg är. Behandlingen följs av ett fördjupat samtal där vi tillsammans utforskar vi vad det är du vill; bortom borden, måsten och förväntningar. Vad det är som djupt inom dig längtar efter att få ta plats?

Denna session går lika bra att genomföra som fysisk träff eller på distans. Läs mer om hur distansreiki går till under fliken Reiki på distans.

Var: Distans eller behandlingsrum i Gubbängen eller Skogås

Pris: 90 minuter, 1100 kr